top of page

Pentru siguranța clienților, a personalului și a câinilor noștri, vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile noastre înainte de sosire:

* Dacă faceți o rezervare, înseamnă că sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos

Termeni și Condiții

1. Fiecare copil sub 14 ani trebuie să fie însoțit de câte un adult cu bilet.

2. Adulții sunt responsabili pentru orice copil pe care îi aduc. Copiii trebuie să respecte regulile și îndrumările echipei PAWZ. În caz contrar, întreaga sesiune riscă să fie încheiată.

3. Clienții sunt de acord să asculte și să urmeze instrucțiunile date de personal în timpul sesiunii pentru siguranța personală, a câinilor și a personalului.

 

4. Membrii personalului nostru vor oferi îndrumare cu privire la modul de a oferi recompense câinilor în siguranț, insa clienții care aleg sa faca acest lucru își asumă responsabilitatea. Este interzisă oferirea altor recompense pe lângă cele puse la dispoziție de către echipa PAWZ. 

 

5. Numai membrii personalului au voie să preia jucăriile din gura câinilor, asadar nu ne asumam eventualele neplaceri create in cazul nerespectarii acestei reguli.

 

6. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe sesiunea unui client în cazul în care credem că acesta/oricine din grupul lui tratează necorespunzător pe oricare dintre câini și/sau nu respectă regulile.

 

7. Ne rezervăm dreptul de a refuza intrarea sau de a încheia o sesiune mai devreme pentru a asigura siguranța câinilor, a personalului și/sau a altor clienți.

 

8. Nu permitem altor câini să participe la sesiuni pentru a menține siguranța câinilor, clienților și personalului nostru. 

 

9. Nu permitem spectatori în zona PAWZ Experience, toți clienții trebuie să aibă bilet. Clienții fără bilet sunt bineveniți să se bucure de o băutură la PAWZ Garden.

10. PAWZ nu își asumă responsabilitatea pentru orice pierdere, furt sau deteriorare a proprietății personale a clienților.

11. Clienții care întârzie vor putea intra atâta timp cât ajung în intervalul de timp alocat inițial, dar nu putem garanta că vor primi timp suplimentar pentru a compensa întârzierea. Dacă există locuri libere în alte intervale de timp, clienții pot aștepta și intra atunci, doar cu acordul unui membru al echipei PAWZ.

 

RECOMANDĂM CLIENȚILOR SĂ AJUNGĂ CU CEL PUȚIN 15 MINUTE ÎNAINTE DE ÎNCEPEREA SESIUNII.

 

12. Ne rezervăm dreptul de a reprograma o rezervare din cauza vremii nefavorabile și/sau a oricăror alte circumstanțe neprevăzute în afara controlului nostru.

20230418_164513.jpg

.

20230418_163532.jpg

.

.

bottom of page