top of page

Pentru siguranța clienților, a personalului și a câinilor noștri, vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile noastre înainte de sosire:

* Dacă faceți o rezervare, înseamnă că sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos

Termeni și Condiții

1. Fiecare copil sub 14 ani trebuie să fie însoțit de câte un adult cu bilet. Nu este nevoie de rezervare pentru copiii sub 6 ani.

2. Accesul cu băuturi/alimente în zona unde se desfășoară activitatea cu cățeii este interzis.

3. Plata se face la locație, cash sau card.

4. Anularea rezervării se face prin SMS TEXT la numărul de contact, menționând datele rezervării, cu minim 24H înainte.

5. Nu permitem altor câini să participe la sesiuni pentru a menține siguranța câinilor, clienților și a personalului nostru. 

6. Adulții sunt responsabili pentru orice copil pe care îi aduc. Toți clienții trebuie să respecte regulile și îndrumările echipei PAWZ pentru siguranța personală, a câinilor și a personalului. În caz contrar, întreaga sesiune riscă să fie încheiată.

 

7. Membrii personalului nostru vor oferi îndrumare cu privire la modul de a oferi recompense câinilor în siguranță, însă clienții care aleg să facă acest lucru își asumă responsabilitatea. Este interzisă oferirea altor recompense pe lângă cele puse la dispoziție de către echipa PAWZ. 

 

8. Ne rezervăm dreptul de a refuza intrarea sau de a încheia o sesiune mai devreme pentru a asigura siguranța câinilor, a personalului și/sau a altor clienți.

 

9. Nu permitem spectatori în zona PAWZ Experience, toți clienții trebuie să aibă bilet. Clienții fără bilet sunt bineveniți să se bucure de o băutură la PAWZ Garden.

10. PAWZ nu își asumă responsabilitatea pentru orice pierdere, furt sau deteriorare a proprietății personale a clienților.

11. Clienții care întârzie vor putea intra atâta timp cât ajung în intervalul de timp alocat inițial, dar nu putem garanta că vor primi timp suplimentar pentru a compensa întârzierea. Dacă există locuri libere în alte intervale de timp, clienții pot aștepta și intra atunci, doar cu acordul unui membru al echipei PAWZ.

 

RECOMANDĂM CLIENȚILOR SĂ AJUNGĂ CU CEL PUȚIN 15 MINUTE ÎNAINTE DE ÎNCEPEREA SESIUNII.

 

12. Ne rezervăm dreptul de a reprograma o rezervare din cauza vremii nefavorabile și/sau a oricăror alte circumstanțe neprevăzute în afara controlului nostru.

20230418_164513.jpg

.

20230418_163532.jpg

.

.

bottom of page