top of page

Întrebări frecvente

* Dacă nu găsești răspunsul la întrebarea ta în această secțiune, te invităm să ne contactezi pe mail, telefonic sau pe paginile noastre de social media.

Cu ce să mă îmbrac?

Îți recomandăm să porți haine pe care să nu te deranjeze dacă le murdărești, Golden Retrieverii sunt niște căței foarte iubitori și energici. Ținuta ideală din punctul nostru de vedere este formată din jeanși sau pantaloni de trening cu pantofi sport și un tricou/hanorac/pulover. Nu recomandăm să porți alb sau ceva scump. Dacă nu te murdarești aici, nu te-ai distrat destul!

Cum ajung la PAWZ?

Cel mai ușor este să vii cu mașina personală, adresa noastră este Str. Mihai Eminescu nr. 103, Tunari - asigură-te că dai click pe locația atașată în pagina de contact, pentru o mai mare acuratețe. Dacă dorești să folosești transportul în comun, autobuzul 449 te va lăsa în stația "Centrul de Evenimente", la o distanță de 1-2 minute de mers pe jos de PAWZ.

Pot să vin cu 
propriul cățel?

Momentan nu este posibil să veniți însoțiți de cățelușii proprii, dar în viitor vom organiza sesiuni de playdates, asa că stați cu ochii pe pagina noastră de Instagram @pawz.goldenretrieverland - acolo unde vom anunța toate noutățile.

Există o restricție de vârstă pentru vizitatori?

Nu există restricții de vârstă, toți iubitorii de căței sunt bineveniți! Din contră, încurajăm vizita copiilor pentru a se familiariza și obișnui cu cea mai prietenoasă rasă de câini.

bottom of page